P O S T A J E
Autor: Danas.hr

Od 1. do 4. prosinca odvijat će se spajanje OTP i Splitske banke pa njihovi klijenti trebaju obatiti pažnju na sve što ih čeka u tih nekoliko dana. Prije svega na činjenicu da im poslovnice neće raditi

Mjesecima očekivano spajanje OTP banke i Splitske banke konačno kreće 1. prosinca pa će tako uskoro svi klijenti imati račune samo u OTP-u koji je Splitsko u stopostotno vlasništvo preuzeo još u svibnju. U dvjema bankama ističu kako o tome svoje klijenete već izvještavaju, no brojne među njima još uvijek brine zatvaranje poslovnica prilikom spajanja.

Silvija Bareša, direktorica Ureda uprave i komunikacija Splitske banke, ističe da njihovi klijenti nemaju razloga za brigu, te da poslovnice praktički neće raditi tek dva radna dana. Riječ je o razdoblju od petka 30. studenoga od 14 sati pa do utorka 4. prosinca kada poslovnice Splitke banke neće raditi s klijentima. No, transakcije će se moći obavljati putem telefona, interneta i mobilnog bankarstva.

Neće raditi ni postovnice OTP banke

“Poslovnice OTP banke također neće raditi dva dana, ali u petak, 30. studenog, rade puno radno vrijeme. Sve kartice obje banke će se moći koristiti za vrijeme cijelog tog perioda, a podizanje gotovine debitnim karticama je omogućeno na svim bankomatima na području Hrvatske bez ikakve naknade”, pojašnjava za Slobodnu Dalmaciju Bareša.

Izvor: Net.hr

PRED VRATIMA VELIKO SPAJANJE DVIJU BANAKA: Poslovnice nekoliko dana neće raditi, a klijente čekaju posebne obavijesti